Voorwaarden

LEVERING- EN GARANTIEVOORWAARDEN

Uw woonplezier start nu

Uw woonplezier start met een tijdige levering en een perfecte montage van uw meubelen. Ook op dat vlak kunt u bij De Olifant rekenen op een vlekkeloze service. Onze ervaren monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing, precies op de plek waar u het wenst. Niets staat uw woongeluk daarna nog in de weg.

Met plezier leveren we u meubelen bij u thuis op de afgesproken dag. Vertragingen laten we u natuurlijk meteen weten, zodat u precies weet wanneer we zullen arriveren. Denkt u dat we problemen gaan ondervinden om ze binnen te brengen? Breng ons dan vooraf even op de hoogte. Woont u op een verdieping? Dan gebruiken we een meubellift: zo hoeft u niet zelf met de meubelen te sleuren.

Garantie

Wat als er na de plaatsing iets mis is met uw meubelen? Geen nood: iedere bestelbon wordt opgemaakt met de garantiebepaling van meubelwaarborg. Dat is een document dat onder andere door verbruikersorganisatie Test-Aankoop is goedgekeurd: een kwaliteitswaarborg!

De overeenkomst voorziet een waarborg aflopend over een periode van 3 jaar. Bij De Olifant kunt u rekenen op een strikte naleving van die overeenkomst.

                                                               

De Olifant

Ringlaan 1, 8400 Oostende Route
T 059 70 78 23 F 059 70 88 89
E info@de-olifant.be

Bezoek onze winkel.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?
Breng uw plannen mee en wij geven u interieuradvies op maat!

of contacteer ons

Openingsuren:

Dagelijks open van 10u00-12u00
en van 13u30-18u30
open op zondag van 14u00-18u00
gesloten op dinsdag en feestdagen