Ons aanbod

ONTDEK ONS UITGEBREID AANBOD TOPMERKEN EN KWALITEITSMEUBELEN

Kwaliteit voorop

De Olifant is dé specialist in topmerken en kwaliteitsmeubelen. Laat u informeren en adviseren door onze deskundige raadgevers. Maar vooral: laat u door onze opstellingen charmeren en inspireren. Op 6000 m² winkelvloeroppervlakte worden alle bekende merken uit zowel binnen- als buitenland gepresenteerd in levensechte settings.

Onze collectie staat zowel in kwaliteit als in kwantiteit op grote hoogte. Voor alles vindt u bij ons een interieuroplossing: slapen, wonen, eten, werken, spelen en vooral leven. Van modern design tot exclusieve meubelen: alles wordt sfeervol gepresenteerd in een setting waar we u met veel deskundigheid en liefde proberen te helpen. Een belevenis!

Promoties

De Olifant is de referentie in Oostende en omgeving. Topkwaliteit en toegevoegde waarde staan voorop. U vindt bij ons de beste merken. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid kenmerken onze aanpak. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij een persoonlijk en deskundig advies geven. Regelmatig bieden we u interessante promoties op de topmerken. Ons team van goed opgeleide interieurcoaches kent de laatste trends op diverse woongebieden. Zij zijn in staat u op deskundige manier te adviseren: welkom!

Ontdek onze uitgebreide aanbod nu!

De Olifant

Ringlaan 1, 8400 Oostende Route
T 059 70 78 23 F 059 70 88 89
E info@de-olifant.be

Bezoek onze winkel.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?
Breng uw plannen mee en wij geven u interieuradvies op maat!

of contacteer ons

Openingsuren:

Dagelijks open van 10u00-12u00
en van 13u30-18u30
open op zondag van 14u00-18u00
gesloten op dinsdag en feestdagen