Over De Olifant

Referentie aan de kust

Voor woonideeën, kwaliteitsmeubelen en een persoonlijke service is De Olifant al jaren de referentie aan de kust. Al vier generaties lang en met ruim 60 jaar ervaring vindt u bij De Olifant zeker een oplossing voor zorgeloos wonen, slapen en leven. Mét advies op maat.

Topkwaliteit, variatie, service en een jarenlange ervaring vermengd met een ongedwongen sfeer vormen de kernwaarden van De Olifant. In ons uitgebreide gamma vindt u absolute topmerken met een uitgesproken design zoals Natuzzi, Durlet, Calligaris, Leolux, Magnitude, Tempur en Auping. Maar ook voor een jong en eigentijds interieur kan u bij De Olifant terecht. Over alle merken kunnen wij u met veel kennis informeren zodat wij voor u een persoonlijk advies kunnen formuleren.

Ruime keuze

In onze 6000 m² grote toonzaal vindt u een heel ruime keuze aan woonstijlen voor uw woning, van tijdloos traditioneel tot minimalistisch modern. U vindt bij ons een groot assortiment in verschillende maten, kleuren, materialen en uitvoeringen. U ontdekt, geniet en proeft de sfeer: kiezen kan in alle comfort. Ons interieuradvies staat op een hoog niveau: de jarenlange ervaring en de ruime kennis van onze wooncoaches stellen wij graag ter beschikking voor suggesties en tips op maat.

Makkelijk bereikbaar

De Olifant ligt vlak bij de snelweg en is heel gemakkelijk te bereiken. Op de grote parking kunt u moeiteloos uw wagen kwijt. Uw bezoek met een dagje uit in Oostende combineren? De Olifant ligt op een steenworp van de zee en vlak bij het centrum van Oostende.

De Olifant

Ringlaan 1, 8400 Oostende Route
T 059 70 78 23 F 059 70 88 89
E info@de-olifant.be

Bezoek onze winkel.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?
Breng uw plannen mee en wij geven u interieuradvies op maat!

of contacteer ons

Openingsuren:

Dagelijks open van 10u00-12u00
en van 13u30-18u30
open op zondag van 14u00-18u00
gesloten op dinsdag en feestdagen