Relaxzetel kiezen?

Relaxzetel kiezen?

Kies het materiaal
De meest voorkomende materialen zijn leer, kunstleer of stof. Onze specialisten in de winkel denken graag met u mee, luisteren naar waar uw voorkeur uitgaat en helpen samen met u de ideale stof te vinden.

Vind het meest passende kleur
De keuze van het kleur is vaak afhankelijk van de materiaalkeuze die u opteert. In de winkel vindt u steeds heel wat kleurensamples bij uw favoriete relaxzetel waaruit u kunt kiezen. Om de meest passende kleur te vinden, raden wij u aan om eventueel een foto van uw overige meubelen te nemen zodat we goed kunnen vergelijken en de beste combinatie maken.

Welke bediening?
Bij De Olifant hebt u relaxzetels met zowel een manuele als een elektrische bediening. Bij een manuele stoel kunt u alle instellingen handmatig vastzetten, terwijl bij een elektrische relaxzetel u via één, twee of drie motorische bediening de stoel volledig op uw maat kan instellen. De stoelen met een elektrische bediening werken via stroom, maar we kunnen op vraag ook stoelen voorzien die gevoed worden door een accu.

Kies uw zitcomfort
De belangrijkste factor bij het bepalen van uw zithoogte en –diepte is uw lichaamslengte. U moet steeds in een comfortabele houding uit de relaxzetel kunnen stappen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. De hardheid van de zitting en de rugleuning van de stoelen kunt u meestal zelf kiezen. Gaat u voor een stoel waarin u lekker diep kan wegzakken of opteert u eerder een stoel die heel wat stevigheid biedt.
Verzend naar een vriend

Naar het overzicht

De Olifant

Ringlaan 1, 8400 Oostende Route
T 059 70 78 23 F 059 70 88 89
E info@de-olifant.be

Bezoek onze winkel.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?
Breng uw plannen mee en wij geven u interieuradvies op maat!

of contacteer ons

Openingsuren:

Dagelijks open van 10u00-12u00
en van 13u30-18u30
open op zondag van 14u00-18u00
gesloten op dinsdag en feestdagen