Investeren in een slaapbank is een slimme zet!

Investeren in een slaapbank is een slimme zet!

Mooi en comfortabel

De tijd waar u nog een keuze moest maken tussen comfort en het visuele ligt al lang achter ons. Ook bij De Olifant hebben we dit goed begrepen. We hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan slaapbanken die er bovendien stijlvol uitzien en een optimaal comfort aanbieden. Bovendien voorzien we steeds een tijdloos design die simpel en strak gehouden wordt zodat u uw slaapwinkel in elk interieur kan integreren. De aankoop van een slaapbank is dus wel degelijk een slimme zet omwille van zijn dubbele functie als zetel en als bed.

Bovendien kan een slaapbank in een opvallende kleur een kleine ruimte onmiddellijk opfleuren. Indien u eerder een rustiger interieur wenst, opteert u best voor een neutrale kleur. U kunt de kamer dan opvrolijken met een kleurrijk deken of enkele kussens. 

Veel bed voor weinig ruimte

Ten slotte dient u rekening te houden met de ruimte die u beschikbaar heeft omdat de bank die getransformeerd wordt tot bed meer plaats in beslag neemt dan de zetel. De aankoop van een slaapbank is dus een slimme zet omdat deze sowieso minder ruimte in beslag neemt dan een bed. Ook ziet uw ruimte er meteen een stuk minder rommelig uit.

Kom dus gerust in onze showrooms een kijkje nemen om de functies en het zit-/ ligcomfort uit te testen of alvast wat inspiratie op.

Verzend naar een vriend

Naar het overzicht

De Olifant

Ringlaan 1, 8400 Oostende Route
T 059 70 78 23 F 059 70 88 89
E info@de-olifant.be

Bezoek onze winkel.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?
Breng uw plannen mee en wij geven u interieuradvies op maat!

of contacteer ons

Openingsuren:

Dagelijks open van 10u00-12u00
en van 13u30-18u30
open op zondag van 14u00-18u00
gesloten op dinsdag en feestdagen