Gebruik uw kleine ruimte optimaal

Gebruik uw kleine ruimte optimaal

Gebruik lichte kleuren
Om een kamer groter te doen lijken, werkt u best met lichte kleuren. Wij raden u aan om wit, beige of licht grijs te gebruiken voor zowel de wanden, het dekbedovertrek, kasten en de vloer in een kleine kamer.

Zorg voor contrast
Om een mooi contrast te creëren kan u werken met donkere kleuren die terug komen in al uw accessoires, zoals kussen of kaarsen. Let hierbij wel op dat u op uw beurt niet veel accessoires gaat gebruiken. Op die manier bewaakt uw de rust in uw kamer.

Opbergruimte
Kleine slaapkamers en logeerkamers hebben meestal weinig opbergruimte omdat deze ruimte vaak niet efficiënt genoeg gebruikt wordt. De ultieme oplossing hiervoor zijn smalle en hoge kasten die bovendien liefst op maat van de kamer gemaakt worden. Dan bent u zeker dat de ruimte volledig benut wordt.

Boekplank
Daarnaast is het een goed idee om een boekplank aan de wand te bevestigen. Net zoals de rest van de kamer is het hier aangeraden om opnieuw lichte kleuren te gebruiken. U kunt dus meteen kastjes in een lichte kleur kopen of deze laten verven zodat de kamer meteen een stuk lichter wordt en dus ruimer oogt.

Verzend naar een vriend

Naar het overzicht

De Olifant

Ringlaan 1, 8400 Oostende Route
T 059 70 78 23 F 059 70 88 89
E info@de-olifant.be

Bezoek onze winkel.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?
Breng uw plannen mee en wij geven u interieuradvies op maat!

of contacteer ons

Openingsuren:

Dagelijks open van 10u00-12u00
en van 13u30-18u30
open op zondag van 14u00-18u00
gesloten op dinsdag en feestdagen